Europa Conference League

Καρτάλ: «Μπορούμε να προκριθούμε - Θα κλείσουμε τη σεζόν κατακτώντας τρόπαια»

Σε… pre-game δηλώσεις του ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Την πεποίθηση πως η ομάδα του θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και θα προκριθεί στα ημιτελικά του Europa Conference League εξέφρασε ο Ισμαΐλ Καρτάλ.

Στις… pre-game δηλώσεις του ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε τόνισε επίσης τα «καναρίνια» θα τελειώσουν τη σεζόν κατακτώντας τρόπαια, ενώ υποστήριξε πως η ήττα με 3-2 στο πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεν είναι κακό αποτέλεσμα.

«Θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα του να παίζουμε εντός έδρας. Θέλουμε να μείνουμε στην ιστορία της Φενερμπαχτσέ. Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Γνωρίζουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, μετά το πρώτο ματς δουλέψαμε περισσότερο. Οι παίκτες μου έχουν πολύ δουλειά σήμερα. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στα ημιτελικά.

Οι παίκτες μου έχουν πολύ υψηλή αυτοπεποίθηση. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ματς, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε τα γκολ που θέλαμε. Δεχτήκαμε γκολ λόγω ατομικών λαθών και αντιδράσαμε. Δεν επιστρέψαμε με κακό σκορ. Θα τα παίξουμε όλα στη ρεβάνς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα κλείσουμε τη σεζόν με το πρωτάθλημα και κατακτώντας τρόπαια»
, τόνισε ο Καρτάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x